• Foto 1
  • Foto 2
  • Foto 3
  • Foto 4
  • Foto 5
Sinds 1990 is Installatiebedrijf Nanno van Rooijen gespecialiseerd in het maken van hoogwaardige badkamers. Bent u toe aan een nieuwe, moderne badkamer met eigentijds sanitair, volgens uw eigen wensen gecombineerd en geïnstalleerd? Kijk dan verder en lees hoe u dat in vijf stappen kunt realiseren.

1. Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Nadat u een afspraak heeft gemaakt, kom ik u bezoeken om samen uw wensen te bespreken. U ontvangt dan advies over de uitvoeringsmogelijkheden. Enkele dagen daarna ontvangt u een gedetailleerde en vrijblijvende prijsindicatie.

2. Bezoek een showroom

Bezoek sanitairleveranciers bij wie u deskundig advies krijgt over ontwerp en aanschaf. Vanzelfsprekend verdient het aanbeveling om meerdere leveranciers te bezoeken om er zeker van te zijn dat u de juiste keuze maakt. Onder deskundige begeleiding van de leverancier kunt u uw ontwerp van uw badkamer verder uitwerken en de benodigde artikelen uitkiezen. Voorbeelden van deskundige leveranciers zijn:

Plieger
Raab Karcher Inspiration
de Bubbelshop, Wijchen

Vanzelfsprekend bent u vrij om zelf een leverancier te kiezen.

3. Bestel uw sanitair en andere materialen

Wanneer u een keus heeft gemaakt, dan worden de opgegeven maten nogmaals in uw badkamer gecontroleerd en kan de definitieve bestelling worden geplaatst. Doorgaans drie tot vier weken na de besteldatum kan een aanvang met de werkzaamheden worden gemaakt.

4. De uitvoering

De verbouwing begint met het meest stoffige gedeelte: Het verwijderen van het oude sanitair en het infrezen van de leidingen. Vervolgens volgt het betegelen en de installatie van het sanitair. Daarna komt de afwerking: Het plaatsen van sierranden, strips en accessoires.

5. Uw nieuwe badkamer, klaar!

Dan is het zover... het ultieme genieten kan beginnen. En dat iedere dag, jarenlang. Door het gebruik van duurzame materialen zal uw badkamer ook na jaren nog een lust voor het oog zijn.
De afspraken van Nanno:

1. Altijd de beste kwaliteit
2. Uitstekende service
3. Vakwerk
4. Garantie

Bent u geïnteresseerd? Mail dan nu, klik hier.