Bent u toe aan een nieuwe, moderne keuken met eigentijdse apparatuur, volgens uw eigen wensen gecombineerd en geïnstalleerd? Kijk dan verder en lees hoe u dat in vijf stappen kunt realiseren.

1. Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Nadat u een afspraak heeft gemaakt, kom ik u bezoeken om samen uw wensen te bespreken. U ontvangt dan advies over de uitvoeringsmogelijkheden. Enkele dagen daarna ontvangt u een gedetailleerde en vrijblijvende prijsindicatie.

2. Bezoek een showroom

Bezoek keukenleveranciers bij wie u deskundig advies krijgt over ontwerp en aanschaf. Vanzelfsprekend verdient het aanbeveling om meerdere leveranciers te bezoeken om er zeker van te zijn dat u de juiste keuze maakt. Onder deskundige begeleiding van de leverancier kunt u uw ontwerp van uw keuken verder uitwerken en de benodigde artikelen uitkiezen.

3. Bestel uw keuken en bijbehorende materialen

Wanneer u een keus heeft gemaakt kan de definitieve bestelling worden geplaatst.
Op het moment dat u maattekeningen van de nieuwe keuken beschikbaar hebt kan met de voorbereidende werkzaamheden worden begonnen.

4. De uitvoering

De verbouwing begint met het meest stoffige gedeelte: Het slopen/verwijderen van de oude keuken en het infrezen en plaatsen van de leidingen. Dat bestaat uit het verplaatsen van gas, water, riolering en licht. Het is mogelijk om de nieuwe keuken door Installatiebedrijf Nanno van Rooijen te laten plaatsen. Na plaatsing volgt het betegelen en het installeren van keukenapparatuur en van de accessoires.

5. Uw nieuwe keuken, klaar!

Dan is het zover... het ultieme genieten kan beginnen. En dat iedere dag, jarenlang. Door het gebruik van duurzame materialen zal uw keuken ook na jaren nog een lust voor het oog zijn.
De afspraken van Nanno:

1. Altijd de beste kwaliteit
2. Uitstekende service
3. Vakwerk
4. Garantie

Bent u geïnteresseerd? Mail dan nu, klik hier.