Bent u toe aan een nieuw, modern toilet met eigentijds sanitair, volgens uw eigen wensen gecombineerd en geïnstalleerd? Kijk dan verder en lees hoe u dat in vijf stappen kunt realiseren.

1. Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Nadat u een afspraak heeft gemaakt, kom ik u bezoeken om samen uw wensen te bespreken. U ontvangt dan advies over de uitvoeringsmogelijkheden. Enkele dagen daarna ontvangt u een gedetailleerde en vrijblijvende prijsindicatie.

2. Bezoek een showroom

Bezoek sanitairleveranciers bij wie u deskundig advies krijgt over ontwerp en aanschaf. Vanzelfsprekend verdient het aanbeveling om meerdere leveranciers te bezoeken om er zeker van te zijn dat u de juiste keuze maakt. Onder deskundige begeleiding van de leverancier kunt u uw ontwerp van uw toilet verder uitwerken en de benodigde artikelen uitkiezen. Voorbeelden van deskundige leveranciers zijn:

Van Dijk Sanitair
Dales Sanitair
Raab Karcher Inspiration

3. Bestel uw sanitair en andere materialen

Wanneer u een keus heeft gemaakt, dan worden de opgegeven maten nogmaals in uw toilet gecontroleerd en kan de definitieve bestelling worden geplaatst. Doorgaans drie tot vier weken na de besteldatum kan een aanvang met de werkzaamheden worden gemaakt.

4. De uitvoering

De verbouwing begint met het meest stoffige gedeelte: Het verwijderen van het oude sanitair en het infrezen van de leidingen. Daarna volgt het betegelen en de installatie van het sanitair. Daarna komt de afwerking: Het plaatsen van sierranden, strips en accessoires.

5. Uw nieuwe toilet, klaar!

Dan is het zover... Door het gebruik van duurzame materialen zal uw toilet ook na jaren nog een lust voor het oog zijn.
De afspraken van Nanno:

1. Altijd de beste kwaliteit
2. Uitstekende service
3. Vakwerk
4. Garantie

Bent u geïnteresseerd? Mail dan nu, klik hier.